3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Emniyet müdürünün baba acısı

BALIKESİR EMNİYET MÜDÜRÜNÜN BABA ACISI

Balıkesir Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ın babası Ahmet Aydın vefat etti. 4 çocuk babası olan 77 yaşındaki Aydın memleketi olan Bursa'nın Gürsu ilçesine bağlı Kumlukalan köyünde toprağa verildi.

Bir süredir kalp rahatsızlığı bulunan Ahmet Aydın, geçtiğimiz perşembe günü tedavi gördüğü Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji bölümünde açık kalp ameliyatı oldu. Emniyet Müdürü Ömer Aydın, ameliyatın son derece başarılı geçtiğini, ancak babasının astım bronşit rahatsızlığının da bulunduğunu, nefes almadaki sıkıntının kalbi tetiklemiş olabileceğini kaydetti. Dün akşam Uludağ Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Ahmet Aydın'ın cenazesi bugün Gürsu ilçesi Kumlukalan Köyü Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Bursa'daki cenazeye Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Balıkesir İGM Başkanı Mehmet Akif Okur, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nden müdür yardımcıları ve şube müdürleri, Balıkesir'in ilçe belediye başkanları ve kaymakamları, Ankara'dan Emniyet Genel Müdürlüğü'nden emniyet müdürleri, Bursa emniyet teşkilatından yetkililer ile Aydın ailesinin yakınları katıldı. Emniyet Müdürü Ömer Aydın bu acı gününde kendisini yalnız bırakmayıp cenazeye bizzat katılan veya telefonla arayıp taziyelerini ileten prrotokol üyeleri ile eş, dost ve tüm yakınlarıyla sevenlerine teşekkür etti.

Merhum Ahmet Aydın'ın 3 erkek bir kız olmak üzere 4 çocuk babası olduğu öğrenildi. Balıkesir İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Sivas Emniyet Müdürlüğü'nde 4. sınıf emniyet müdürü kardeşi ile Bursa'da ikamet eden ağabeyi ve kız kardeşiyle birlikte 4 kardeş olduklarını söyledi. Bu arada, Ömer Aydın'ın annesinin de yine Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gördüğü, sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Cenaze dolayısıyla bir süre izne ayrılan İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, 7 Ocak pazartesi günü görevine başlayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2011 Pazartesi 22:20:05
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 23:56:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?