6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Emniyetçilerin protokol gezileri

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 164. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Uğur Gül ve polisler, protokol üyelerini ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Uğur Gül ve beraberindekiler Bandırma Kaymakamı Salih Keser, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel ve yardımcıları Ozan Onur ile Dursun Mirza tarafından karşılanan Müdür Gül, Başkan Pekel'e çiçek takdim etti. Ziyarette emniyet teşkilatının 164. yıldönümü kutlayan Pekel, Türk polisinin gece gündüz demeden kutsal görevi büyük bir özveriyle sürdürdüklerini söyledi.

Türk polisinin Cumhuriyet'in en önemli kurumlarından biri olduğuna değinen Pekel, "Polisimiz, toplumun huzurunu bozacak her türlü düşüncenin karşısında, yıkılmaz bir kale olarak durmaktadır. Bu konumuyla dosta güven, düşmanlara korku vermektedir. Bu kutsal görevi yerine getiren polislerimiz, gece-gündüz demeden, yaz-kış demeden her türlü koşulda bizlerin huzurunu sağlamaya yeminlidir. Kendi yaşantısından özveride bulunma pahasına da olsa yurttaşların huzurunu sağlamak, onlar için en önemli görevdir" dedi.

Emniyet Müdürü Uğur Gül, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'nı da ziyaret etti. Etkinlikler kapsamında Müdür Gül ve beraberindekiler Kızılay Yaşlılar Huzurevi ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nu da ziyaret ederek yaşlılara ve çocuklara çeşitli hediyeler verdiler. Polis Haftası dolayısıyla ayrıca Bandırma Haydarçavuş Cami'nde ikindi namazının ardından şehitler için Mevlid-i Şerif'de okutuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 10:20:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?