3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Emniyet'te terfi heyecanı

Edremit Emniyet Müdürlüğü'nde terfi eden personele rütbelerini, düzenlenen törenle eşleri ve protokol üyeleri taktı.


Adremis Termal Otel'de düzenlenen iftar yemeğinde, Baş komiserlikten Emniyet Amirliği'ne terfi eden Abdullah Akçil'e rütbesini eşi Emine Akçil ile Emniyet Müdür Yardımcısı Sami Korkmaz taktı.

Baş komiserlikten Emniyet Amirliği'ne terfi eden Umut Ede'ye de rütbesini, polis memuru eşi Meral Ede ve Edremit Cumhuriyet Savcısı Can Konuklar taktı. Komiser Neslihan Türkün Alpay'a Baş komiserlik rütbesini ise eşi Tolga Alpay ve Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey taktı.


Edremit Emniyet Müdürlüğü'nde hizmet eden ve ayrılan 3 personele de plaket verildi. Edremit'te Müdür yardımcısı olarak görev yapan ve Burhaniye'ye atanan 4. sınıf Emniyet Müdürü Hasan Muhteşem Tombalak'a da plaketini, Edremit Emniyet Müdürü Cumali Topaş verdi. Yine Burhaniye'ye atanan Komiser Barik Çiçek'e plaketini Havran Emniyet Amiri Kemal Hiçyılmaz verirken, Gömeç İlçe Emniyet Amirliği'ne atanan Komiser Mustafa Uğur'a da Grup Amiri Nazif Murat Erömer tarafından plaketi verildi. Başarı olan 21 polis memuruna da takdirname verildi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 17:07:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?