3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Emniyet'ten Ramazan yardımı

Balıkesir Emniyet Teşkilatı, ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımında bulundu. 

Emniyet mensupları arasında toplanan kullanılmayan eşyalar, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara verildi. 

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Başkanı Sevinç Hayal'in önderliğinde Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin koordinasyonu ile düzenlenen yardım kampanyasında, emniyet personellerinin kullanmadığı ve kullanıma elverişli kıyafetler ile kuru gıda toplandı. Yaklaşık 150 aileye ulaştırılacağı bildirilen yardımların Toplum Destekli Polislik Amirliği tarafından önceden belirlenen evlere verileceği belirtildi. Bugün dağıtılmaya başlanan yardımlarla ilgili bir açıklama yapan Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Bünyamin Kırlı, "Toplanan kıyafetlerin temizlenip düzenlenmesinde diğer kamu kurumları, sivil toplum örgütleri ve özel teşebbüslerin de katkısı olmuştur. Bu kampanya ile toplumumuzda yardım etme duygusunu geliştirmek amacı ile toplanan kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması planlanmaktadır. Ayrıca, Toplum Destekli Büro Amirliği personeli bugüne kadar çok sayıda kuru gıda paketleri ve ev eşyalarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında köprü olmuştur. Polisimiz dün olduğu gibi bugünde halkın zor zamanlarında yanında olmaya devam edecektir" dedi. 

Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Derneği'nin önderliğinde yapılan yardımların bugün basın için düzenlenen tanıtımına daha önceden duyurulmasına rağmen derneğin başkanı olan İl Emniyet Müdürü'nün eşi Sevinç Hayal ve hiçbir dernek üyesi bayan katılmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 18:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?