6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Endişeli bekleyiş

YARALI ER ARİF TEMEL'İN AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ

Tokat'ın Reşadiye ilçesi yakınlarında, 7 askerin şehit olduğu hain pusuda yaralanan er Arif Temel'in Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşayan ailesi büyük üzüntü yaşıyor.

7 askerin şehit olduğu hain saldırıda yaralanan 3 askerden biri olan Arif Temel'in Gönen'deki ailesi acı haberin ardından endişeli bir bekleyiş içine girdi.

Yaralı er Arif Temel'in Gönen'in Gündoğdu Mahallesi'nde annesi Gülümser Temel ve kardeşi Olcay Temel, Balıkesir Üniversitesi Mobilya Dekorasyon Bölümü'nden mezun olan Arif Temel'in 1989/1 tertip olarak bu yılın başlarında vatani görevini yapmak için Tokat'a gittiğini söyledi. Babası Zeki Temel'i yıllar önce kaybeden Arif'in annesi Gülümser ve kardeşi Olcay'ı ziyaret eden Gönen Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Arif'in sağlık durumunu iyi olduğunu iletti.

Kaymakam Dınkırcı'dan aldığı haberle biraz olsun sakinleşen anne Gülümser, "Oğlum vatan görevi yaparken yaralandı. Acımız büyük oğlumu bir an önce görmek istiyorum. Oğlum ile görevi başında şehit düşen arkadaşlarına rahmet ailelerine de baş sağlığı ve yaralı yavrularımızın da bir an önce sağlıklarına kavuşmasını diliyorum" dedi.

YARALI ER ARİF TEMEL'İN AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 15:41:00
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 18:11:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?