5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Engelli gencin Sarıgül sevdası

ENGELLİ GENCİN SARIGÜL SEVDASI

Mustafa Sarıgül önderliğinde kurulan Türkiye Değişim Hareketi Havran İçe Yönetimi’nde, engelli vatandaş Erkan Yılmaz da kurucu üye olarak görev aldı.

Mustafa Sarıgül’ün hayranı ve destekçisi olduğunu ifade eden engelli Erkan Yılmaz, Sarıgül’ün partisinde kurucu üye olmanın heyecanını anlattı.

Yılmaz, “TDH lideri, aynı zamanda engelli dostu olan, Mustafa Sarıgül’ün biz engellilere olan duyarlığını biliyorum. Ve sayın Sarıgül'ün bize göstermiş olduğu hassasiyetini tebrik ediyorum. TDH hareketine girmemin nedeni; Bendeki Sarıgül sevgisidir. Medyadan takip ettiğim kadarıyla, Mustafa Sarıgül Başbakan olduğunda Engelliler Bakanlığı kuracağını duydum. Bu haber bende büyük heyecan oluşturdu. Ben de Havran'da engelli kardeşlerimizin sesi olmayı, engelli kardeşlerimizin sorunlarını dile getirmeyi gönül rahatlığı ile yapacağım. Havran'da Engelliler derneği kurmayı uzun zamandır istiyordum. TDH Havran ilçe Başkanı Beytullah Yılmaz sorunlarımızı dinledi ve beni TDH Hareketi’ne kurucu üye olarak davet etti ve bana Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül'ün selamını getirdi, ‘Siz engelli kardeşlerimizi de partide görmek istiyor’ dedi. Bende bu görevi seve seve kabul ettim. Allah Mustafa Sarıgül'den razı olusun” diyerek sözlerine tamamladı.

Türkiye Değişim Hareketi Havran ilçe başkanı Beytullah Yılmaz, “Engelli kardeşimiz Erkan Yılmaz'ı tebrik etti. Partimizdeki yeni görevin hayırlı uğurlu olsun. Biz genel başkanımız Mustafa Sarıgül'ü kendimize örnek alıyoruz. Genel başkanımız engelli yurttaşlarımıza çok önem veriyor. Çünkü biz Türkiye Değişim hareketi olarak engelli yurttaşlarımızın gözü kulağı olacağız, Engelli olmak üretime engel değildir. Biz engelli yurttaşlarımıza fırsat vermeliyiz ki, üretsin. Çünkü engeller hayatın ritmini yakalamaya engel olamaz. Yeter ki biz engelli yurttaşlarımızı işsiz, güçsüz bırakmayalım. Genel Başkanımız sayın Mustafa Sarıgül biz parti görevlilerine engelli yurttaşlarımıza yaklaşımımızı belirtiyor. Engellilere bakarken, siyasi oy olarak bakmamalıyız. Herkese sesleniyorum. Engelliler için el ele omuz omuza olalım. Engellilerle her yerde merkez açalım” diyerek engelli yurttaşlara verdiği önemi vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2010 Pazartesi 16:29:02
Güncelleme :5 Ocak 2010 Salı 13:39:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?