3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Engellilere başkandan sürpriz

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Bedensel Engelliler Derneği'nde düzenlenen yılbaşı partisini haber alan Belediye Başkanı Yunus Bozbey, pasta ve hediyeler alarak engelli öğrencilere sürpriz yaptı.

İlçe merkezi, belde ver köylerindeki engellilere hizmet veren Edremit Bedensel Engelliler Derneği'nin öğrencilerine Belediye Başkanı Yunus Bozbey yılbaşı sürprizi yaptı. Yeni yılın son gününde, dernek binasında eğlence programı düzenleyen dernek yönetimi, onlarca engelli öğrenciyi bir araya getirdi.

Beyaz Büro ekibini de yanına alan başkan Bozbey, derneğe ani bir ziyarette bulundu ve öğrencileri sevindirdi. Yanında getirdiği hediye paketlerini engellilere veren yunus Bozbey, kendisine ilgi gösteren öğrencilerle bir süre vakit geçirdi ve yeni yıl pastası ikram etti. Dernek başkanı Emine Çakır ile de görüşen Bozbey, derneğin eksik ve ihtiyaçları hakkında bilgiler aldı.

Engellilere yönelik yeni projeler geliştireceklerini belirterek belediyeden destek isteyen başkan Emine Çakır, Bozbey'den destek sözü aldı. Engelli öğrencilerin yoğun sevgi gösterilerinde bulunduğu başkan Yunus Bozbey'in ilçedeki ilköğretim okullarını ziyaret ederek öğrencilere yeni yıl hediyeleri dağıtacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 21:08:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?