3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Eraydın yeniden aday adayı

Bandırma Belediye Başkanı Recep Eraydın, yerel seçimlerde AK Parti'den belediye başkanı aday adaylığını açıkladı.

Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'ın yanısıra çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Recep Eraydın, başlattıkları hizmetlerin tamamlanması, Bandırma'daki atılımların daha da hızlanarak devam etmesi için yeniden aday olduğunu söyledi.

Son beş yılda Bandırma'da başarılı bir belediyecilik anlayışı ortaya koyduklarını belirten Eraydın, "Son beş yılda Bandırma'da yaşanan değişimin hepimiz farkındayız. Bandırma artık; bir kenarda unutulmuş, hizmet fukarası, yaşanabilir bir kent olmanın minimum şartlarını bile sağlayamayan, kabuğunun içine hapsolmuş bir kent değildir. Altyapısı, meydanları, caddeleri, sahili, çağdaş kent düzenlemeleri ve kent tarihinin en büyük yatırımları ile Bandırma cazibe merkezi haline getirilmiştir. Başlattığımız atılımların daha da hızlanarak devam etmesi, Bandırma'nın çok daha ilerilere taşınması, başlayan hizmetlerin tamamlanması için önümüzdeki yerel seçimlerde mensubu olmaktan gurur duyduğum Ak Parti'den belediye başkan aday adayı olarak başvurumu yapıyorum. Bu kararı alırken en büyük gücü saygıdeğer halkımızdan ve siz değerli dava arkadaşlarımdan aldım. Halkımızın ve sizlerin desteğiniz olmadan, böylesi kutsal bir göreve talip olmak bir anlam ifade etmiyor. Ama sizin desteğiniz büyük bir güçtür. Bir kente hizmetin gelmesinde, merkezi yönetim ile yerel yönetimin uyumu son derece önemlidir. Olaylara aynı açıdan bakan, sorunlar ve çözümleri konusunda ortak düşünce yapısına sahip merkezi ve yerel yönetimler, kentlere sağlanacak hizmetler ve yatırımlar için önemli bir avantaj oluşturmaktadır. Önümüzdeki seçim döneminde de halkımızın bu önemli gerçeği göz önünde bulunduracağına yürekten inanıyorum. Geçtiğimiz yıllarda ayni partiye mensup milletvekilleri ile belediye başkanlarının arasındaki sürtüşmelerden Bandırma'nın nasıl zarar gördüğünü halkımız henüz unutmadı. Bu bakımdan, kendisiyle son derece uyum içinde çalıştığımız ve aynı ekipte yola beraber çıktığımız milletvekilimiz Cemal Öztaylan ile bugüne kadar Bandırma'ya yaptığımız hizmetlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum. Başarıları kanıtlanmış bu ekibe, önümüzdeki bir dönem daha şans verilmesi durumunda, bundan en çok Bandırma ve halkımız kazançlı çıkacaktır. Bandırma için gerçeğe dönüştüreceğimiz hayallerimiz henüz bitmedi. Daha yapılacak çok işimiz var" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 21:07:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?