3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Erbakan'a büyük ilgi

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, yasağının kalkması üzerine gittiği camide cuma namazı çıkışı cemaatin büyük ilgisi ile karşılaştı. 

Necmettin Erbakan, Edremit'in Altınoluk beldesindeki Ayvalıburun Camii'ne 10 RP 125 plakalı Mercedes marka otomobille geldi. Cuma namazını kılan Erbakan'ın elini öpmek için cemaat uzun kuyruklar oluşturdu. Korumalarının kollarına girerek camiye giren Erbakan, cuma namazını caminin içinde bir sandalyede oturarak kıldı. 

Namaz sonrası ilgi üzerine caminin ön tarafına oturarak vatandaşlara ellerini öptüren Erbakan, moral buldu. Vatandaşlar, namaz kılarken de cep telefonları ile Erbakan'ın fotoğraflarını çekti. Erbakan'ı görmek için çok sayıda kadının ve çocuğun gelmesi dikkati çekti. 

Erbakan, cezasını affeden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e yeniden teşekkür ederken hükümetin Gürcistan konusunda bir politikası bulunmadığını ileri sürdü. Erbakan'ın akşam 21.00 uçağı ile Körfez Havaalanı'ndan Atlas Jet'e ait tarifeli uçak ile İstanbul'a, oradan da Ankara'ya gideceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 18:04:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?