3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Erbakan'a ziyaretçi akını

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından cezası affedilen Necmettin Erbakan'ın Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeki evi ziyaretçi akınına uğruyor. 

Saadet Partisi Bursa İl ve İlçe Teşkilatları, Necmettin Erbakan'ı Altınoluk'taki yazlığında ziyaret etti. Erbakan'ın evinin bahçesine alınan yaklaşık bin kişi, 30 dakika boyunca bekledi. Erbakan'ın korumaları, ziyaretçilere izdihama sebebiyet verildiği takdirde Erbakan'ın kesinlikle gelmeyeceğini ve önceki gün Erbakan'ın ezilme tehlikesi atlattığını, ayağına basılmasından dolayı yürümekte zorluk çektiğini hatırlattı.
Erbakan konuşma yaparken misafirlerin fotoğraf ile kamera çekimi yapmasına ve not almasına izin verilmedi. Bahçeye kurulan masasına oturan Erbakan, zor günler geçirdiğini belirterek, "Sizleri görmek beni çok mutlu etti. En sonunda birbirimizi görmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Ziyaretçilere yaklaşık 1.5 saat hitap eden Erbakan, konuşmasının sonunda kendisini dinleyenleri tek tek sözlüye kaldırdı. Erbakan, bir Müslüman'ın sadece kendisini değil, başkalarını da düşünmesi gerektiğini söyledi. 

Kalabalık dağıldıktan sonra Erbakan, SP Bursa İl Başkanı Hilmi Tanış ve Bursa Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Necati Aslan ile özel olarak bir süre görüştü.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 17:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?