7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Erdek AKP'ye saldırı

Balıkesir’in Erdek AK Parti İlçe Merkezine kimliği belirsiz kişi yada kişilerce yapılan taşlı saldırıda parti binasının camları kırıldı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Necati Elmas, ilçe binalarına saldıranların yakalanması için polis tarafından araştırma başlatıldığını söyledi. İlçe Başkanı Elmas zemin katta bulunan AK Parti ilçe merkezinin camlarının daha önce de kırıldığını anlatırken, “Bu dördüncü saldırı. Sadece yerel seçim döneminde saldırı olmadı. Camlar muhtemelen kurşunlanarak kırıldığını tahmin ettik ancak polis yaptığı araştırmada camın taşla kırıldığını belirledi” dedi.

İlçe emniyet güçlerinin saldırgan veya saldırganların yakalanması için çalışma başlattığını belirten AK Parti İlçe Başkanı Necati Elmas, “Seçim sürecinden beri parti binamız yapılan son saldırı ile 4 defa saldırıya uğradı. Tehditler bizi doğru yolumuzdan ayıramaz. Biz Erdek’e hizmet etmek için yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu. Öte yandan İlçe Başkanı Elmas, yönetimde yaşanan huzursuzluğu gerekçe göstererek görevinden istifa ettiğini de açıkladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 14:46:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?