6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Erdek CHP'de Sarı deprem!

CHP Erdek İlçe Başkanı Ramazan Ezici, ilçe teşkilatı olarak aday adayları Sakine Kılıç'ın yanında olduklarını ve CHP'nin Erdek Belediye Başkan adayı olan Hüseyin Sarı'ya destek vermeyeceklerini söyledi.

CHP Erdek İlçe Başkanı Ramazan Ezici, parti binasında belediye başkan aday adayı Sakine Kılıç ve partililerle basın toplantısı düzenledi. İlçe yönetimi olarak kendilerine genel merkezden resmi bir yazı gelmediğini belirten Ezici, ilçe teşkilatı olarak aday adayları Sakine Kılıç'ın yanında olduklarını söyledi.

Başkan Ezici, "Örgüt dimdik bütün elemanlarıyla halen adaylığı devam eden Sakine Kılıç'ın arkasındadır. Biz istifayı düşünmüyoruz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hüseyin Sarı'ya örgüt olarak desteğimiz olmayacaktır. Genel merkez ileride örgüt hakkında birşey düşünürmü bilemem. Belkide genel merkez Adana'da olduğu gibi hata yaptığını görecek karar değişikliğine gidecek. Parti üyeleriyle yaptığımız genişletilmiş toplantıda gösterilen adaya destek olmama kararı aldık. Henüz genel merkezden bize ulaşmış bize yok. Resmi yazıyı bekliyoruz" dedi. Belediye Başkan aday adayı Sakine Kılıç ise partide görevini halen sürdüğünü ifade ederek "Eğer bu kişi gerçek CHP'li olsaydı bilseydim benden bir fazla oy alacak anında çekilip onun yanında yer alırdım. Ancak böyle değil" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 20:58:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?