7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Erdekte emniyet tedbirleri alındı

 Erdek İlçe Emniyet Müdürü Esat Taner yaz sezonunun gelmesiyle birlikte, Emniyet olarak bir dizi tedbirler aldıklarını açıkladı. Taner bisikletli polislerin bu yaz sezonunda da sahil bölgesinde görev yapacağını açıkladı.

Erdek İlçe Emniyet Müdürü Esat Taner, geçen yıl yaz aylarında özellikle plajlarda yaşanabilecek hırsızlık, kapkaç gibi olaylara karşı caydırıcı unsur olarak kurulan bisikletli plaj polislerinin bu yıl da faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi. İlçe sahillerinde oluşturulan 6 adet bisikleti polis sayısının halkın yoğunluğuna göre sayılarının arttırıldığına dikkat çeken Taner, bisikletli polislerin güvenlik güçlerinin araçlarıyla giremeyeceği plajlar bölgesinde sürekli dolaşarak plajlarda meydana gelebilecek olası polise olaylara karşı caydırıcı unsur olduğunu dile getirdi.

Bisikletli polis uygulamasıyla birlikte plajlar bölgesinde meydana gelen asayiş olaylarında ciddi azalmaların olduğunu belirten Taner,” Plajlar bölgesinde oluşturduğumuz kontrol merkezilerinde ayrıca motorize ekiplerin sayısını arttırarak trafiğe kapalı alanlarda en kısa yoldan suça ve suç mahalline ulaşmada hız kazandırdık. Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak aldığımız tedbirler çerçevesinde yaz sezonuna hazırız ve huzurluk bir yaz sezonu geçirmeyi umut ediyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 10:33:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?