3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Erdek'te Polis Haftası etkinlikleri

Balıkesir'in Erdek Emniyet Müdürlüğü tarafından, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163. yıldönümü sebebiyle öğrenciler arasında koşu yarışması düzenlendi. 

Erdek'te 225 öğrencinin katıldığı yarışma 6 kategoride gerçekleştirildi. Erdek Belediyesi önünden başlayan yarışma Cuğra mevkisinde sona erdi. Öğrenciler yarışmada dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler. Yarışmada ilk üçe giren öğrencilerin ödülleri 10 Nisan günü yapılacak Polis Haftası töreninde verileceği belirtildi. Yarışmada ilk 10'a giren öğrencilere de polis flaması hediye edildi. Yarışmada düzenlenen törende konuşan Erdek Emniyet Müdürü Esat Taner, Türk polisinin vatandaşların huzur ve güveni için 24 saat görev başında olduğunu belirterek, "Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 163. yıldönümünü coşkuyla kutluyoruz. Bugün etkinlikler kapsamında siz değerli öğrencilerimizin katılımıyla bir kros müsabakası düzenledik. Yarışmada dereceye giren öğrenciler başta olmak üzere tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Teşkilat olarak bizler vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için 24 saat görev başındayız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 15:17:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yuşa özkan IP: 88.241.192.xxx Tarih : 28.10.2008 13:15:59

erdekte de kutlamalara bende katıldım çok güzeldi gerçekten erdek polis teşkilatını bu yaptıklarından dolayı tebrik ediyorum ve kutluyotum bu haberi erdek polis teşkilatına iletmenizi isterim