6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Erdek'te şok cinayet!

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde, 34 yaşındaki Güray Ö., belediye başkanının koruması 23 yaşındaki Murat Coşkun'u pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Bir ay önce belediye girişinde Coşkun ile kavga ederken bıçakla yaralanan 34 yaşındaki Güray Ö. olaydan sonra kaçtı.


Silahlı saldırı olayı bu gün saat 15.00 sıralarında Erdek Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Bir ay önce boyacılık yapan Güray Ö., AKP'li Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'ın kendisini işe almak için söz verdiğini ve verdiği sözü tutmadığını öne sürerek bıçakla belediye binasına girmek istedi. Bina girişinde aralarında Murat Coşkun'un da bulunduğu korumalar tarafından olay yerinden uzaklaştırılmak istenen Güray Ö. çıkan kavga sırasında kendi bıçağıyla yaralandı. Güray Ö. , bugün Cumhuriyet Meydan'ındaki bir pidecide yemek yiyen Murat Coşkun'un bulunduğu masaya gelerek, Coşkun'u pompalı tüfekle sırtından vurdu.

Güray Ö. olay yerinden kaçarken, Murat Coşkun, polis aracıyla Erdek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Murat Coşkun, Bandırma Güven Karahan Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan müdahaleye rağmen Murat Coşkun yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

...
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2009 Cumartesi 23:52:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?