5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Erden Beygiret vefat etti

BANDIRMALI MAKİNA MÜHENDİSİ ERDEN BEYGİRET VEFAT ETTİ

İstanbul'da vefat eden makina mühendisi Erden Beygiret memleketi olan Bandırma'nın Yenisığırcı köyünde toprağa verildi.

Uzun yıllar yurt dışında ve İstanbul'da başarılı makina mühendisliği yapan İstanbul Makina Mühendisleri Odası üyelerinden Kafkasya kökenli Çerkes evli bir çocuk babası Erden Beygiret yakalandığı hastalık sonucu tedavi gördüğü İstanbul'da hayatını kaybetti.

Beygiret'in cenazesi memleketi olan Bandırma'nın Yenisığırcı köyüne getirildi. Cenaze törenine Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Başkan Yardımcıları Dursun Mirza ve Ozan Onur, Salur Belediye Başkanı Zeki Kilercioğlu ,İstanbul İvme Mühendislik mimarlık şirketi personeli, Makina Mühendisleri Odası yönetim kurulu üyeleriyle Bandırma, Manyas, Gönen ve çeşitli şehirlerden gelen Kuzey Kafkasya Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri katıldı. Beygiret'in naaşı kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

BANDIRMALI MAKİNA MÜHENDİSİ ERDEN BEYGİRET VEFAT ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2010 Çarşamba 15:52:04
Güncelleme :23 Haziran 2010 Çarşamba 16:23:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İvme Dergisi IP: 130.89.12.xxx Tarih : 25.06.2010 10:04:40

Haberde "İstanbul İvme Mühendislik mimarlık şirketi personeli" şeklinde hatalı bir bilgi var, doğrusu "Mühendislik, Mimarlık ve Planlamada Artı İvme Dergisi yayın kurulu üyeleri ve okurları" olmalıdır. İvme şirket değil, bir dergidir. Haberin düzeltilmesini rica ederiz. İyi çalışmalar