3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Eşek gibi anırıyor diye kestiler

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde eşek gibi ses çıkartan boğa, görenleri şaşırtıyor.

Bigadiç'e bağlı Işıklar köyünde Ömer Altınöz'e ait dana, diğer türlerinin aksine eşekler gibi anırıyor. Hayvan sahibinde ve köylülerde de korkuya neden olan bu olayda, dananın eşek gibi ses çıkardığını gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Hayvanın kendilerine ait olan bir inekten dünyaya geldiğini ifade eden Ömer Altınöz, dananın şu anda bir buçuk yaşında olduğunu, iki aydır da eşek gibi ses çıkarttığını söyledi. Köylerinde eşek bulunmadığını, bu sebeple de boğanın hiç eşek sesi duymadığını söyleyen Ömer Altınöz, buna rağmen boğasının eşek gibi anırmasına anlam veremediğini belirtti. 41 yaşındaki çiftçi Ömer Altınöz, yıllardır hayvancılık yaptığını, daha önce böyle bir olaya şahit olmadığını söyledi.

UĞURSUZLUK GETİRİR DİYE KESİLDİ
Bigadiç'in Işıklar köyündeki olayda, boğanın eşek gibi anırması hem hayvan sahibini hem de köydeki vatandaşları korkuya sevk etti. Hayvanda bir uğursuzluk olduğuna inandıklarını kaydeden dananın sahibi Ömer Altınöz, bir buçuk yaşındaki sağlıklı danayı geçen hafta Perşembe günü kestirdiklerini geriye bu görüntülerin hatıra kaldığını söyledi. Televizyonlarda böyle tuhaf olayları izlediğini belirten Altınöz, "Ben böyle şeylere hiç inanmazdım, benim başıma da gelince gerçek olduğuna inandım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 18:07:08
Güncelleme :21 Aralık 2008 Pazar 18:08:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?