3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Eski başkana son görev

Balıkesir'in Edremit ilçesinin eski belediye başkanlarından Özdemir Zeybekoğulları, yüzlerce Edremitli tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

1977 - 1980 yılları arası Edremit Belediye Başkanlığı görevi yapan ve hasta yatağından kalkamayarak dün vefat eden 72 yaşındaki işadamı Özdemir Zeybekoğulları için bugün Edremit Belediyesi önünde cenaze töreni düzenlendi.

Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, siyasi parti başkanları, bazı sivil toplum kuruluşları, oda ve dernek başkanlarının temsilcileri, muhtarlar, iş adamları ve yüzlerce seveninin katıldığı törende Bozbey, "İlçemiz için önemli hizmetleri bulunan değerli büyüğümüz Özdemir Zeybekoğulları'na Allah'tan rahmet, tüm yakınlarına ve severlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Tören bitiminde tabut bir süre omuzlar üzerinde taşındı. Belediye Başkanlığı önündeki törenin ardından Zeybekoğulları'nın na'şı Bekir Efendi Camii'nde öğleyin kılınan cenaze namazını müteakip, şehir mezarlığında toprağa verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 16:46:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?