7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Eski Başkan'dan yeni Başkana ziyaret

Eski Havran Belediye Başkanı Levent Gökalp, yerine seçilen Hasan Lofçalıoğlu'nu ziyaret ederek tebrik etti.

MHP İlçe Başkanı Halil Sönmez, MHP belediye meclis üyeleri ve parti yönetim kurulu üyeleri ile beraber belediyeye gelen Levent Gökalp, Lofçalıoğlu'na görevinde başarılar diledi. Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Levent bey ilçemize önemli hizmetler yapmıştır. El ele verip Havran'ı daha güzel yerlere getirmek için çalışacağız" dedi.

Göreve geldiklerinde Havran'ın ikiye bölündüğünü bildiren Gökalp, "Havran ikiye bölünmüştü. Giden kaymakamla birlikte sürtüşmeler vardı. Kurumlarda çalışan personel bile birbirleriyle görüşemiyordu. Üç yıllık dönemde elimden geldiği kadarıyla hizmet etmeye çalıştım. Havran'daki birlik ve beraberlik körfezin hiç bir ilçesinde yok. Bundan sonrada bu birlik ve beraberliğin devam etmesi için herkes üzerine düşeni yapacaktır.

Sayın başkanımızla biz çocukluk arkadaşıyız. Memleket hizmetinde küslük olmaz. Hasan bey Ak Parti ilçe başkanıydı. Beş milletvekili ile birlikte bana ziyarette bulunup, her türlü desteği vereceklerini söyledi. Üç yıllık başkanlık görevimde gerek kendi partimin, gerekse muhalefet üyesi arkadaşlarımla birlikte Havran'da bir çok başarılı hizmetlere imza attık. Geriye dönük hiç bir kuruma borç ödenmemişti. Bu borçları taksitlendirip ödedik. Hiç bir zaman borçlu belediye imajını dışarı yansıtmamaya çalıştım. Çünkü devletin devamlılığı önemlidir. Mazeret geçerli değildir. Sayın başkanın da Havran için projeleri vardır. Bize ihtiyaç duyduğunda partim ve arkadaşlarımla her konuda destek vermeye hazırım" şeklinde konuştu.

Havran'ın eski ve yeni başkanları birbirlerine sarılarak "Bizim sevdamız Havran; kavgalar tartışmalar, zümrüt ilçemiz Havran'da bir daha yaşanmayacak" dedi.
Lofçalıoğlu, Gökalp'i belediye çıkış kapısına kadar uğurladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 18:07:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?