6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Esnaf Kaymakam'a dilekçe yazdı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Atatürk Caddesi'nin Cumhuriyet Meydanı kısmındaki bölümünde araçlara kısa süreli parka izin verilmemesinin esnafların işlerini azalttığı gerekçesiyle, bazı esnaflar imza toplayarak Bandırma Kaymakamlığı'na başvurdular.

Cumhuriyet Meydanı çevresindeki esnaflar bir süre önce yapılan düzenlemeyle cadde boyunca kısa süreli araç parkına izin verilmemesinin işlerinin azalmasına neden olduğunu öne sürerek hazırladıkları dilekçeyle Bandırma Kaymakamlığı'na başvurdular.

Esnafların hazırlayarak imzaladıkları dilekçeyle ilgili bilgi veren esnaf Şener Çüren, "Bandırma Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı mevkisinde bulunan trafik ışıklarıyla Haydarçavuş Cami arasında kalan bölümde uygulanmakta olan park yasağı bu bölgedeki esnafların işlerini olumsuz etkiliyor. Bu yasağın trafiğe olumlu etkisi bulunmamakta hatta mevcut yolun bariyerler ile kapatılması sonucu normalde 2 şeridin akışını bile daha olumsuz etkilemektedir.

Park yasağının kaldırılarak mevcut park ceplerinin yeniden kullanıma açılmasını istiyoruz. Bu bölgedeki esnaflar olarak bu talebimizi içeren imzalı dilekçemizi Bandırma Kaymakamlığı'na sunacağız. Bu konuda yetkililerin esnafın durumunu düşünerek olumlu cevap vereceklerini umuyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 18:27:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?