6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Esnafdan destek istedi

MHP Bandırma Belediye Başkan Adayı Mustafa Gönenlioğlu, seçim çalışmaları kapsamında son bir haftada ilçedeki binden fazla esnafı tek tek ziyaret ederek projelerini anlatıp destek istedi.

Başkan Adayı Gönenlioğlu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gönenlioğlu ve partililer çalışmalar kapsamında gündüz saatlerinde son bir haftada binden fazla esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri kapsamında bugün Kaşif Acar Caddesi ve Günaydın Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret eden Gönenlioğlu, projelerini de anlattı. Bandırma'da insan odaklı ve şeffaf belediyecilik anlayışını getireceklerini savunan Gönenlioğlu, belediyenin kaynaklarını doğru kullanarak yıllardır çözülemeyen sorunların üstesinden geleceklerini söyledi.

Yerel yönetim olarak altyapı çalışmalarını kent merkezinde çıkartarak Bandırma'nın tüm mahallelerine yayacaklarını ifade eden Gönenlioğlu, "Önce yollarımızı yürünebilir hale getireceğiz. Kanalizasyon ve yağmur suyu giderleri tamamlanarak mahallelerimizin çamurdan ve çukurlardan kurtulmasını sağlayacağız. Kent merkezi ise yeniden düzenlenerek trafik açısından rahatlama sağlanacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 17:52:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?