7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

ETO Ticaret Fuarına hazır

Yunanistan’ın Midilli Adasında gerçekleştirilecek olan geleneksel Genel Ticaret Fuarı’na katılacak olan Balıkesir’in Edremit Ticaret Odası (ETO), son hazırlıklarını tamamladı.

Her yıl gerçekleştirilerek, bir çok önemli ülkenin katılım gösterdiği Midilli Geleneksel Genel Ticaret Fuarı’na bu yıl 2 kafile halinde toplam 64 kişi olarak katılacaklarını ifade eden ETO Başkan Yardımcısı ve Organizasyonlar Sorumlusu Adem Kuşcuoğlu, fuarla ilgili detaylı bilgiler verdi. Kuşcuoğlu, “Midilli’de gerçekleşecek olan bu büyük fuar organizasyonu sayesinde bölgemizdeki ticaret üyesi olan saygın firmalarımız ürünlerini dünya pazarlarında tanıtma fırsatı bulacaktır.

Gelecek Pazar günü başlayacak olan fuar alanına Cumartesi günü gideceğiz. Katılımcı firmalar ise, Akarcan Yapı, teknikel Çelik Kapı, Aslan Metal, Makser Makine, Akın Kereste, Yılmaz Mermerit, Hisarpen ve Tuzker’dir ve bu firmalarımız odamız çatısı altında stantlarını açacaklardır.

Firmalarımıza tercüman kolaylığı da sağlanacaktır. 1 hafta sürecek olan fuar alanına ürünler gemi ile götürülecektir. Fuarın ilk günündeki açılış törenine, Edremit belediye Başkanımız sayın Av. Tuncay Kılıç, Güre Belediye Başkanımız sayın Kamil Saka, Vergi Dairesi müdürümüz, İlçe Tarım müdürümüz, Garanti Bankası müdürümüz de katılım gösterecektir. Temennimiz, bölgemizdeki bu saygın firmaların fuar organizasyonunda ürünlerinin tanıtılması ve dış pazarda satışlar yaşanmasıdır. Hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 17:11:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?