5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Evlat acısına dayanamadı‎

(ÖZEL) DURSUNBEY'DE İNTİHAR

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde bunalıma giren bir kadın kendini iple asarak intihar etti.

EVLAT ACISINA DAYANAMADI

Dursunbey ilçe merkezinde bulunan Aşağı Sanayi Bölgesi, Demirciler Caddesi'nde ikamet eden Fethiye D. (45) isimli kadın evinde ipe asılı olarak intihar etmiş şekilde bulundu. Fethiye D.'nin 2 yıl önce motosiklet ile kamyonun altında kalan oğlu İsmail D.'nin hayatını kaybetmesinin ardından psikolojik bunalıma girdiği, nihayet akli dengesini yitirdiği, bu sebeple Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde düzenli olarak tedavi gördüğü bildirildi.

Daha önce de iki defa kendini asan Fethiye D.'yi evde olan kızının son anda ipi keserek kurtardığı öğrenildi. Önceki hafta kızı Aysel D.'yi evlendiren Fethiye D. bu defa yalnız olduğu evinde kendini tavana bağladığı iple asarak intihar etti. Haber ilçede büyük üzüntüye yol açtı. Fethiye D.'nin yakınlarına sık sık intihar edeceğini söylediği, son girişiminden önce kızının düğününde bazı yakınlarıyla helalleştiği ileri sürüldü.

Evli ve 3 çocuk annesi Fethiye D. önceki gün sabah evden işe çıkan eşi ve okula giden oğlunu uğurladıktan sonra önceden planladığı intihar olayını gerçekleştirdi. İhbar üzerine ortaya çıkan olay yerinde inceleme yapan Dursunbey Cumhuriyet Başsavcısı Ferhat Deniz'in talimatıyla otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Fethiye D.'nin cenazesi daha sonra ilçede gözyaşları arasında toprağa verildi.

(ÖZEL) DURSUNBEY'DE İNTİHAR
(ÖZEL) DURSUNBEY'DE İNTİHAR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 15:37:00
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 21:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?