3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Fakirlere Ramazan yardımı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaklaşık 2 bin aileye kömür dağıtan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, şimdide fakir ailelere Ramazan yardımı yapmaya başladı. 

Bu yıl üniversitelere kaydolan ve ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere de harç yardımı yapıldığını belirten Kaymakam Ali Uslanmaz, yardımların ay içinde tamamlanacağını söyledi. 

Burhaniye'de Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı fakirlere Ramazan yardımı yapmaya başladı. Ramazan yardımının her aile için 75 YTL olarak belirlendiğini belirten Kaymakam Ali Uslanmaz, "Ramazan yardımını dağıtmaya başladık. Belirlenen 750 aileye 75'er YTL para ödüyoruz. Bu arada bu yıl ilk defa üniversitelere kayıt yaptıran maddi durumu iyi olmayan öğrencilere de harç yardımı yapmaya başladık. Harç yardımı da 4 yıllık fakültelere kayıt yaptıran öğrencilere 500, 2 yıllık yüksek okullara kayıt yaptıranlara ise 300 YTL olarak ödeniyor. Yardımlar ay içinde tamamlanacak. İlçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza olanaklar ölçüsünde yardımcı olmaya devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 11:16:47
Güncelleme :17 Eylül 2008 Çarşamba 11:21:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?