3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Fanta Gençlik Festivali Ayvalık'ta

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenen 'Fanta Gençlik Festivali'nde sahne alan ünlü şovmen Beyaz, Sertab Erener ve Emre Aydın tatilcilere unutamayacakları bir gece yaşattı. 

Beyaz, esprileriyle seyircileri gülmekten kırıp geçirdi. Konseri izleyen seyircilerin ışıkları yakıp söndürmelerini isteyen Beyaz, "Bizi izleyenler ışıklarını yakıp söndürebilirler mi? Görelim kimler bedavacı, kimler değil. Şaka söylüyorum. Bizi izleyenlere selamlar" dedi. 

Beyaz, Emre Aydın'a soruları ile sahnede zor anlar yaşattı. Beyaz, "Benim televizyon programım var. Ama ben çıkıp kendimi anlatabiliyorum. Emre ise yaptığı şarkıların dışında televizyona çok çıkıp da 'Ben şöyleyim, ben böyleyim' diye kendini anlatan birisi değil. Emre'yi şarkılarından tanıdınız, tanıdınız. Yoksa çok fazla göremiyorsunuz. 13 gündür beraberiz. Önceden Emre ile ilgili bir fikrim yoktu kafamda. Gerçekten de alçak gönüllü, efendi, sohbeti çekilir, adam gibi adam" diye konuştu. 

Beyaz, "Ufaksın, çıtıpısın. Sahnedeyken kızlar bir şeyler atıyorlar. Emre'ye ufaklığından denk gelemiyor. Bunlar hep bana denk geliyor. Bunu tutturan olmadı. Bunu yakalayamıyorsun" şeklinde konuştu.
Sahnede, Emre'nin henüz askerlik yapmadığını öğrenen Beyaz, "İnşallah paraşütçü olarak yaparsın. Bir atarlar, 18 ayda yavaş yavaş salına salına inersin aşağıya" derken, Emre'ye kız arkadaşı olup olmadığını sordu. Emre Aydın ise kız arkadaşı olmadığını söyledi.
Beyaz, seyircilerden sahneye mücevher atmalarını isteyerek, "Sizden rica ediyorum. Bize biraz saygı duyuyorsanız, sahneye artık naylon, tahta atmayın. İnanın doyduk. Küçük bir yüzük, bir kolye, bunları hiç görmüyoruz. Kimsenin gönlünden kopmuyor mu? Ben şu adama bir pırlanta atayım diye düşünen niye yok" ifadelerini kullandı.
Gecede ilk olarak Emre Aydın, ardından Sertab Erener sahne alarak, sevilen şarkılarını seslendirdi. Sertab Erener konser sırasında üç kıyafet değiştirirken, talep üzerine seyircilere çok sayıda su şişesi attı. Bir ara şişeyi açıp dinleyicileri ıslatan Erener, "Gençlik bu olsa gerek" dedi.
Öte yandan gazetecilere çekim esnasında zorluk çıkarılması tepkiye sebep oldu.
(BT-MŞ-CMH-Y)

İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2008 Pazartesi 14:33:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sıla erdem IP: 88.243.53.xxx Tarih : 5.08.2008 12:56:42

sevgili beyaz emre aydınla ilgili sakın sakın kötü sözler söleme yada onu zor durum da bırakma bn emre aydını herkesden çok seviyorum o benim bitanem EMRE AYDIN seni çoooook seviyorum seneye sbs giricegim bana şans dile eger yüksek bir puan yaparsam dersanemden ödül olarak seni bursaya çagırmasını istiyicegim bana şans dile askımmmmmmmmmm