5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

BALIKESİR'DE FECİ KAZA: 1 ÖLÜ 2 YARALI

Balıkesir'de kamyona arkadan çarpan kamyonetin içinde bulunan yolcu Cevdet Can (40) feci şekilde hayatını kaybederken 2 sürücü de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre dün gece saat 00.05'te Balıkesir istikametinden Susurluk istikametine seyreden Aziz Eryaşar (31) idaresindeki 10 U 6814plakalı kamyonet, değirmenboğazı mevkiindeyken önünde giden Metin Özkan idaresindeki 10 K 1088 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile kamyonet hurda yığınına dönerken, kamyonet sürücüsü Aziz Eryaşar ağır yaralandı, yanında bulunan yolcu Cevdet Can da kamyonetin kabininde sıkıştı. Olay yerine Balıkesir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün Arama Kurtarma Servisi ekipleri geldi ve sıkışan yolcuyu kurtarmaya çalıştı.

Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ise, Cevdet Can'ın sıkıştığı yerde hayatını kaybettiğini öğrendi. Bu arada, kamyonda bulunan sürücü Metin Özkan'ın da hafif şekilde yaralandığı öğrenilirken, yaralılar Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Feci şekilde hayatını kaybeden Cevdet Can'ı sıkıştığı şerden çıkartmak için yaklaşık 2 çalışma yapıldı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri basın mensuplarının görüntü almalarını engellemek isterken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BALIKESİR'DE FECİ KAZA: 1 ÖLÜ 2 YARALI
BALIKESİR'DE FECİ KAZA: 1 ÖLÜ 2 YARALI
BALIKESİR'DE FECİ KAZA: 1 ÖLÜ 2 YARALI
BALIKESİR'DE FECİ KAZA: 1 ÖLÜ 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 13:43:05
Güncelleme :27 Eylül 2010 Pazartesi 16:21:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?