6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Feci trafik kazası: 2 ölü

Balıkesir'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1'i ağır 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir-İzmir Karayolu'nun 33. kilometresinde meydana gelen kazada, Denizli'den Balıkesir'e geldikleri öğrenilen Birol İğdir'in (42) kullandığı 20 R 6193 plakalı Toyota marka özel otomobil ile karşı yönden gelen Mustafa Ferik'in kullandığı 16 BZ 189 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.

 Kazada, içinde üç kişinin bulunduğu 20 R 6193 plakalı araçtaki sürücü Birol İğdir ve Kazım Dülger (52) olay yerinde hayatını kaybederken, Şükrü Saraçcı (48) ise yaralandı. Diğer aracın sürücüsünün hafif yaralı olarak kurtulduğu kaza sebebiyle kısa bir süre trafiğe kapalı kalan yol, jandarma ve polisin yaptığı çalışmanın ardından tekrar ulaşıma açıldı. Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şükrü Saraçcı isimli yaralının sağlık durumunun ciddi olduğu, yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kazaya karışan araçlardan 20 R 6193 plakalı araçta bulunan Birol İğdir ile Kazım Dülger ve Şükrü Saraçcı'nın Denizli'de galericilik yaptıkları, Balıkesir'e de pazarlığı yapılan bir aracı satın almaya geldikleri öğrenildi. Kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edilen 16 BZ 189 plakalı aracın sürücüsü Mustafa Ferik'in İl Jandarma Komutanlığı'nda gözaltına alındığı, kazayla ilgili Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 15:55:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?