6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

'Firar' dizisi Körfez'de çekilecek

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, tanınmış sinema sanatçısı Erdo Vatan, bir zamanlar televizyonlarda sevilerek izlenen Firar dizisinin devamı için senaryo hazırlamaya başladı. TGRT’de 28 bölüm oynayan firar dizisinin devamı için yoğun istek olduğunu belirten baş rol oyuncusu Erdo Vatan, dizinin eskiden olduğu gibi Edremit Körfezi’nde çekileceğini söyledi.

Burhaniye’de oturan sinema sanatçısı Erdo Vatan, başrolünü oynadığı dizinin devamı için kolları sıvadı. Dizide eşini öldürdüğü iddia edilen bir doktoru oynayan Erdo Vatan, dizinin devamı için senaryo hazırlığı yaptığını bildirdi.

Dizinin Fox TV veya bir başka kanalda oynayabileceğini belirten Erdo Vatan, “Firar dizisi TGRT televizyonunda 28 bölüm olarak oynadı. Dizi, eşini öldürdüğü iddia edilen doktorun cezaevine konmasıyla sona ermişti. Şimdi ise cezaevinden bir başka cezaevine nakledilirken kaçan doktor karısının katilinin peşine düşüyor. Bu arada geçen 10 yılda doktor yüz felci geçirmiştir. Dizinin eski bölümleri şu anda Fox TV arşivlerindedir. Bunları da temin edebilirsek gençlik merkezinde izletmeyi düşünüyoruz. Dizimizin devamının da ilgi göreceğine inanıyorum. Diziyi eskiden olduğu gibi Edremit körfezinde çekeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 18:48:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?