6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Fırtına ağaç söktü

FIRTINA AĞAÇ DEVİRDİ

Balıkesir'de şiddetli rüzgar ve fırtına etkili oldu. Öğleden sonra başlayan kuvvetli rüzgar yüzünden çok sayıda ağaç devrildi.

Dün yapılan meteorolojik ihbarın ardından Balıkesir'de beklenen şiddetli rüzgar ve fırtına kendini gösterdi. Öğleden sonra etkili olan ve yaşamı olumsuz etkileyen şiddetli rüzgar zaman zaman fırtına şeklinde kendini gösteriyor. Fırtına sebebiyle valilik binasının önünde bulunan bir ağaç kökünden kırılarak devrildi. Olay sırasında yoldan geçen iki vatandaş ağacın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Ağacın dallarının temas ettiği bir kişinin hafif şekilde yaralandığı, şahsın araçla hastaneye götürüldüğü bildirildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre büyük bir çatırtı ve gürültüyle devrilen ağaç sebebiyle trafik kısa süre aksadı. Çok korktuklarını söyleyen bir vatandaş, havanın aniden değişip fırtına çıktığını söyledi.

Ağaç daha sonra belediye ekipleri tarafından kaldırıldı. Öte yandan, Bahçelievler Mahallesi'nde de şiddetli rüzgarın etkisiyle kopan bir ağacın dalı elektrik tellerine zarar verdikten sonra park halindeki aracın üzerine düştü. Olayda maddi hasar meydana geldiği bildirildi. Meteorolojiden alınan bilgiye göre yer yer fırtına şeklinde devam edecek olan rüzgarın saatteki hızının 90 km.'ye ulaşacağı kaydedildi.

FIRTINA AĞAÇ DEVİRDİ
FIRTINA AĞAÇ DEVİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 17:12:00
Güncelleme :14 Ekim 2009 Çarşamba 00:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?