7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Fosfor, paketçiklere geçit vermedi!

Balıkesir'de, polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği 2 ayrı operasyonda 4 kişi yakalanırken, "paketçik" adı verilen çok sayıda satışa hazır vaziyette esrar maddesi ele geçirildi.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne bağlı narkotik timlerinin düzenlediği operasyonda, G.D. isimli şüphelinin evine baskın yapıldı.

Evin değişik bölümlerinde yapılan aramalarda, satışa hazır halde paketlenmiş olarak 95 adet 'paketçik' adı verilen içimlik esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan G.D., adli makamlarca tutuklandı.

Operasyonda evin müştemilatındaki aramaya katılan narkotik dedektör köpeği Fosfor, şüphelinin duvarın içine zula ettiği uyuşturucuyu kısa sürede buldu.

Narkotik timleri dün de uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik 2 ayrı noktada operasyon düzenledi. Yapılan çalışmalar neticesinde satışa hazır halde paketlenmiş olarak 41 adet (paketçik) içimlik esrar maddesi ele geçirildi. Narkotik köpek Fosfor, evin bahçesinde bir yapının tavan arasına zula edilmiş haldeki uyuşturucu poşetini bularak bir başarıya daha imza attı. F.A., Ş.A. ve N.A. isimli 3 şüpheli gözaltına alınırken, operasyonla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Narkotik köpeği Fosfor'un adının verildiği uyuşturucu operasyonlarında ele geçirilen toplam 136 adet (paketçik) gazete kağıdına sarılmış satışa hazır esrar maddesi de şüphelilerle birlikte delil olarak adli makamlara teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 22:02:54
Güncelleme :3 Mart 2009 Salı 22:08:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?