6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Fotoğraf makineli trafik polisi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yazın gelmesiyle birlikte artan trafik nedeniyle yoğun bir çalışma içine giren trafik ekipleri hatalı parka karşı savaş açtı.

İlçenin Ali Çetinkaya ve Hürriyet caddelerinde hatalı park yapan araçlara ceza yazan polisler olası itirazlara karşı da fotoğraf çekmeye başladı.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçede araç trafiğinin önemli ölçüde arttığına dikkat çeken İlçe Emniyet Müdürü Metin Sevil, vatandaşları hatalı park yapmamaları konusunda uyardı. Hatalı park yapan vatandaşların trafiğin tıkanmasına neden olduğunu belirten müdür Metin Sevil, “İlçemizde ikisi motorlu olmak üzere 5 trafik ekibi var.

Ekiplerimiz ilçe trafiğinde sıkışıklık yaşanmaması için 24 görev yapmaktadır. İlçenin Hürriyet ve Ali Çetinkaya caddelerinde alış verişinde aksamaması için flaşörleri yakmak suretiyle 10 dakikalık parka müsaade ediyoruz. Park yasağı olan yerlere araç bırakanlara karşı da yoğun bir çalışma başlattık. Her ekibimize birer fotoğraf makinesi dağıttık. Olası itirazlara karşı fotoğraf çekiyorlar. Böylelikle itirazların önüne geçmeyi amaçlıyoruz” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 11:11:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?