7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Futbolculardan çirkin davranış

Pazar günü Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Küçükköy Tafil Türkan Stadı'nda oynan Küçükköy Belediyespor ile Burhaniye Belediyespor arasındaki futbol müsabakasının ardından olaylar çıktı.

Burhaniye Belediyesporlu bir futbolcunun tribünlere pet şişe atmasıyla başlayan olaylar sonrasında, soyunma odasına alınan rakip takımın futbolcuları, odayı adeta savaş alanına çevirdi.

Küçükköy Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Uzunoğlu, maçtan sonra Küçükköy Belediyespor Tesisleri soyunma odasına alınan Burhaniye Belediyesporlu futbolcuların, soyunma odasını tahrip ettiğini söyledi.

Kulüp Başkanı Uzunoğlu, Burhaniye Belediyesporlu futbolcuları şiddetle kınadığını belirterek, "Rakip takım olan Burhaniye Belediyesporlu futbolcular konuk edildikleri soyunma odasının deri koltuklarını paramparça etmişler. Duşları yerinden söküp, lavabo ve klozetleri kırmışlar. Bu da yetmezmiş gibi soyunma odasının tavanına boya ile yazılar yazmışlar. Yapılan bu hareketler sportmenliğe sığmadığı gibi iğrenç bir tavır. Siyah beyazlı futbolcuların bu yaptıklarını şiddetle kınıyorum" dedi.

Küçükköy Belediye Başkanı ve Küçükköy Belediyespor Asbaşkanı Muhammet Nedim Özdemir de, Burhaniye Belediyesporlu futbolcuların yeni yapılan tesislerin koltuklarını, duşlarını ve tuvaletlerini parçalamakla milli servete zarar verdiklerini kaydetti. Başkan Özdemir, Burhaniye Belediye Sporlu futbolcuları kınadığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 16:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?