6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Galibiyet sevincine gölge düştü

Balıkesir'in Burhaniye Belediyespor ile Küçükköy Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada çıkan olaylarda bazı futbolcular ile yöneticiler darp edilirken, Burhaniye Belediyesi'ne ait otobüslerin de camları kırıldı.

Küçükköy Tafil Türkan Stadı'nda maç sonrası çıkan olaylardan sonra darp edilen, yaralanan futbolcu ve yöneticiler, Ayvalık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Burhaniyeli sporseverler tarafından olayları çıkaranlar esefle kınandı. Burhaniye
Belediyespor ve Küçükköy arasında oynanan liderlik mücadelesi maçın bitiş düdüğü ile bir anda arenaya dönen stadın içinde, önce Küçükköylü futbolcular ardından da sahanın içine giren Küçükköy taraftarlarının yaptığı saldırı sonrası yaralanan sporcu ve yöneticiler, Ayvalık Devlet Hastanesi'nden aldıkları raporlarla yetkili mercilere şikayette bulundular.

Futbolcular, "Maça mı yoksa savaşa mı çıktığımızı anlamadık. Maç içinde başlayan sataşmalar, maç sonunda futbolcularımıza ve bizlere saldırıya dönüştü. Bir anda Küçükköylü futbolcuların saldırmalarının ardından taraftarların saha içine girmesiyle birlikte adeta ne yapacağımızı şaşırdık, bu saldırıyı yapanları ve neden olanları spor kamuoyu önünde kınıyor, suçluların bir an önce bulunarak cezalandırılmasını istiyoruz" diyerek tepkilerini gösterdiler.

Küçüköy'de oynanan karşılaşma sonrası darp edilen ve yaralanan sporcular Ayvalık Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerinden sonra Burhaniye Devlet Hastanesi'ne götürülürken, durumu ağır olanlar da İzmir'e sevk edildi. Sporcu ve Burhaniyeli taraftarları Küçükköy maçına götüren Burhaniye Belediyesi'ne ait otobüslerde de isabet eden taşlar neticesinde hasar meydana geldi. Küçükköy'de çıkan olaylar tüm Burhaniye halkı tarafından kınanırken, şampiyonluk yolunda alınan galibiyet sevincini de gölgede bıraktı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 22:00:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?