3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Gazeteci Şeremetli hastanelik oldu

Balıkesir Birlik Gazetesi Genel Müdürü Sıtkı Şeremetli, rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Dün akşam saatlerinde aniden rahatsızlanan Şeremetli, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp, damar, akciğer, sinir rahatsızlığı bulunan Sıtkı Şeremetli astım bronşit ve Koah ön tanısı ile tedavi altına alındı.

Balıkesir Birlik Gazetesi'nin sahibi ve genel müdürü Sıtkı Şeremetli, dün akşam gazetedeki ofisinde çalıştığı sırada rahatsızlandı. Nefes almakta güçlük çeken Şeremetli, fenalaşınca hemen hastaneye kaldırıldı. Atatürk Devlet Hastanesi'nde dahiliye uzmanı Op. Dr. Osman Nuri Topal'ın müdahale ettiği Şeremetli'ye sigara yasağı getirildi.

İç Hastalıkları servisinde özel odaya alınan Sıtkı Şeremetli'nin rahatsızlığını duyan sevenleri gerek ziyaret gerekse telefonlarla arayıp geçmiş olsun dileğinde bulundular. Atatürk Devlet hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Sabri Yılmaz da bugün Sıtkı Şeremetli'ye geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başhekim yardımcılarıyla birlikte Şeremetli'yi ziyaret eden Murat Sabri Yılmaz, Şeremetli'nin sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Yılmaz, hastayla ilgili genel ve ayrıntılı tetkiklerin yapıldığını, işlemlerin devam ettiğini, genel sağlık durumu iyi görünmekle beraber ciddi rahatsızlıkları bulunan Şeremetli'nin sağlığıyla ilgili net bilgilerin tahlillerin neticesinde söylemenin mümkün olabileceğini kaydetti.

Gazetenin imtiyaz sahibi olan eşi Kamile Şeremetli'nin refakat ettiği Sıtkı Şeremetli'nin rahatsızlık haberi sevenlerini üzdü. Herşeye rağmen neşeli olmaya çalışan Sıtkı Şeremetli'nin hastanede bir süre daha gözetim altında tutulacağı, tedavisinin yataklı olarak devam edeceği öğrenildi.

Sıtkı Şeremetli ve eşi Kamile Şeremetli kendileriyle yakından ilgilenen doktorları ve hastaneye yönetimi ile gerek ziyaret ederek gerek telefonla arayıp yalnız bırakmayan tüm dostlarına gösterdikleri ilgi ve hassasiyetleri için teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 18:27:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?