3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Gazeteciler Hayal'i ziyaret etti

Balıkesir Gazeteciler Derneği (BGD), Emniyet Müdürü Coşkun Hayal'i ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi.
Gazetecilerin emniyet müdürünü ziyaretinde BGD Başkanı Sıtkı Şeremetli, 2. Başkan İsmet Çetinkaya ile yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Uzun, Aziz Han, Macit Ermiş, Taşkın Sarıca, Süleyman Pehlivan, Olcay Özal, Ramazan Karaca ile Cemile Atik ve dernek üyesi Serhat Şenkökçü de hazır bulundular. Yaklaşık 1 saat süren ziyarette BDG başkan ve yöneticileriyle tek tek tanışan İl Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirtip teşekkür etti.


BALIKESİR BASININA ÖVGÜ
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Balıkesir'deki basını önceki görev yaptığı yerlerle kıyaslaması istenen Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, Balıkesir basınının özellikle görev yaptığı Kütahya, Bilecik ve diğer illerdeki basın kuruluşlarıyla kıyaslanmayacak kadar iyi olduğunu kaydetti. Coşkun Hayal, "Balıkesir basını en önde gidiyor diyebilirim. Diğer illerde büyük bir gayret, sanayilerinde de hızlı bir çalışma var, fakat, Balıkesir önde" dedi.


BALIKESİR'İN TOPRAĞI ALTIN
Balıkesir'in il olarak çok geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, göreve başladığından itibaren ilçelerdeki birimleri ziyaret ettiğini, ancak, körfez bölgesindeki ilçeler ile Marmara ilçesine henüz gidemediğini, en kısa zamanda bu ziyaretlerini tamamlayacağını anlattı. Gazetecilerle kısa sürede her konudan sohbet eden Coşkun Hayal, ilin çok önemli bir ekonomik yapısı bulunduğunu, özellikle beyaz et, süt, yumurta, büyük baş ve küçük baş hayvancılık, tarım konusunda kentin tüm ilçeleriyle birlikte müthiş bir zenginliğe sahip olduğunu, sanayinin de gelişmesiyle Balıkesir'in muhteşem bir bölge olacağını kaydederek, "Balıkesir, toprağı altın değerinde olan bir il" dedi.


Yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Emniyet Müdürü Coşkun Hayal, Balıkesir'de görev yapmaktan memnun olduğunu, ilin asayiş ve huzuru için tüm teşkilatıyla birlikte 24 saat görevlerinin başında bulunduklarını kaydetti. BGD Başkanı Sıtkı Şeremetli, 2. Başkanı İsmet Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Coşkun Hayal'e görevinin tekrar hayırlı olması temennisinde bulunup, başarı dilediler. Emniyet Müdürü Hayal, daha sonra BDG yönetimi ile ziyaretin anısına fotoğraf çekildi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 03:16:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?