7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Gece çalışanlara baklava sürprizi

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, gece yapılan asfalt çalışmalarını denetlerken, işçilere baklava ikram etti.

Belediye Başkanı İsmail Ok, başkan yardımcıları, Fen İşleri Müdürü ve Zabıta Müdürü Kuvayi Milliye Mahallesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Dün gece 22.00 civarında çalışmaların yapıldığı sahaya giden belediye heyeti, çift vardiya çalışan işçilere baklava ikram etti. Başkan Ok, "Görevimizin başındayız, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahalle halkının memnun olduğunu görmek bize şevk ve enerji veriyor. Halkın dualarını bekliyoruz.

Muhtarıyla, mahalle halkıyla bu işleri yapacağız. Şehrimizin daha güzel, daha yaşanılır olması, halkımızın sokaklarda tozdan, çamurdan uzak gezmesi için ekiplerimiz iki vardiya halinde çalışıyor. Kaldırım çalışmalarımız da sürmektedir.

Ben bu çalışmaları fedakarlıkla yürüten işçilerimize, yöneticilerimize, ayrıca tüm ekibimize kendi personeli gibi sahip çıkan Kuva-i Milliye Mahallesi muhtarına teşekkür ediyorum. İnşallah Balıkesir`de en kısa zamanda asfaltı olmayan sokak ve cadde kalmayacak. Kısa sürede kat edilen mesafenin bu kadar çok olduğunu görmekten memnunuz. Önümüzdeki günlerde de bu yoğun çalışma tempomuz devam edecek" dedi.
Asfalt işinde çalışan işçiler Başkan Ok'un ziyaretinden memnun kaldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2009 Cuma 13:27:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?