3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Gelinin gelinliği tutuştu

BALIKESİR’in Susurluk ilçesin’de, kır düğünü ile Gökhan Gürcan ile dünya evine giren Gamze Özdemir Gürcan'ın meşaleler arasından nikah masasına yürürken gelinliği tutuştu. Alev alan gelinlik damat ve davetliler tarafından söndürüldü.


Gamze Özdemir Gürcan ile ilçeye bağlı Göbel Beldesi’nde bulunan Gürcan Et Şirketleri’nin sahibi Gökhan Gürcan, önceki gün yaklaşık 2 bin davetlinin katıldığı kır düğünüyle evlendi. Düğünde yaşanan meşale kazası, özellikle gelin ve damada heyecanlı anlar yaşattı.

Çift, müzik ve alkışlar eşliğinde, yanan meşalelerin arasında kolkola nikah masasına doğru yürürken, Gamze Özdemir Gürcan'ın gelinliğinin eteği, rüzgarın etkisiyle meşaleden sıçrayan kıvılcımdan alev aldı. Gelinliğinin yandığını görünce paniğe kapılan gelinin yardımına damat ve davetliler yetişti. Alev alan gelinlik, gelin yaralanmadan söndürüldü. Olayın şokundan uzun süre kurtulamayan çift, nikah memurunun yönelttiği soruları da güçlükle yanıtladı.


Mutlu günlerinde kötü bir sürprizle karşılaştıklarını söyleyen Gürcan çifti, daha sonra balaylarını geçirmek üzere özel şoförlü otomobilleriyle Antalya’ya gitti.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 12:11:49
Güncelleme :26 Ağustos 2008 Salı 12:24:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?