2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Genç aşıklar Ayvalık’ta

ATA DEMİRER İLE SEVGİLİSİ AYVALIK’TA

Turizm sezonuyla hareketlenmeye başlayan Ege sahillerine medyanın ünlü yüzleri de akın etmeye başladı.

Egenin turizmde haklı gururlarından Ayvalık ise daha şimdiden birçok ünlüyü ağırlamaya başladı. Çam ve iyot kokusunun tarihi kültürel dokusuyla harmanlandığı Balıkesir’in Ayvalık ilçesi bu özelliği ile genç âşıkları romantizmiyle çekerken, cennet ilçenin çekim gücüne ünlü komedyen Ata Demirer ile Eyvah Eyvah filminde birlikte rol aldıktan sonra filmdeki aşklarını gerçek hayata taşıdığı sevgilisi Özge Borak’da kapıldı.

Bir süre önce Eyvah Eyvah filminin başrol oyuncusu Demet Akbağ tarafından yapılan bir açıklamada, filmde tanışıp, birbirlerine aşık olan Demirer ile Borkay’ın, filmin çekimleri sona erdikten sonra evleneceklerini belirtmişti.

Aşkları geçtiğimiz eylül ayında Bozcaada'daki çekimler sırasında başlayan Ata Demirer ile rol arkadaşı Özge Borak geçtiğimiz günlerde tatil için Yunanistan’ın Mikonos Adasında ön balayı yaşadıkları iddia edilirken, Ünlü oyuncunun yakınları da Ata Demirer'in sevgilisine Yunanistan'a ait Mikonos Adası'nda akşam yemeği sırasında evlenme teklifinde bulunduğu, genç oyuncunun gün batımında kendisine yapılan bu teklifi kabul ettiğini anlatmıştı.

 

GAZETECİLERİN RÖPORTAJ TEKLİFLERİNİ GERİ ÇEVİRDİLER

Birkaç gündür Ayvalık’ta tatil yaptıklarını söyleyen Ata Demirer gazetecilerin Borkay ile yaşadıkları aşkla ilgili röportaj tekliflerini geri çevirirken, Ayvalık’ın en eski restoranlarından biri olan Şehir Kulübünde yemek yerken görüntülediğimiz genç çift, Ayvalık’ın deniz ürünleri ile zeytinyağlı mutfağına hayran kaldıklarını belirtmeleri dikkat çekti.

Televizyon ve sahne şovlarında oldukça kilolu olmasının kendisine büyük bir sempati kazandırmasıyla tanınan ünlü şovmen Ata Demirer’in oldukça kilo verdiği gözlenirken, kilo vermesinin nedeninin sevgilisi Özge Borkay’ın talebi olup olmadığı ise merak ediliyor.

Ayvalık’ı çok sevdiklerini kaydeden genç çiftin bir süre daha ilçede tatil yapması beklenirken, İlçedeki bir emlakçının Demirer’in sevgilisi ile birlikte Ayvalık’tan ev satın almayı planladıklarını söylediği iddia ediliyor.

ATA DEMİRER İLE SEVGİLİSİ AYVALIK’TA
ATA DEMİRER İLE SEVGİLİSİ AYVALIK’TA
İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2011 Perşembe 18:05:04
Güncelleme :16 Haziran 2011 Perşembe 18:10:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?