5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Genç gazetecinin acı günü

GAZETECİNİN ACI GÜNÜ

Balıkesir Birlik Gazetesi çalışanlarından Taşkın Sarıca'nın annesi vefat etti. Sarıca'nın 44 yaşındaki annesi Nebahat Sarıca'nın bir süredir yaşadığı rahatsızlık sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Birlik Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Taşkın Sarıca annesi Nebahat Sarıca'yı kaybetti. Bir süreden beri Balıkesir'deki çeşitli hastanelerde tedavi gören Nebahat Sarıca (44) durumunun kritikleşmesi sebebiyle İzmir'e kaldırıldı.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Nebahat Sarıca için Sağlık Bakanlığı'na organ nakli için müracaat edildiği, genç kadının organ nakli beklerken ileri seviyedeki hastalığı sebebiyle bugün hayatını kaybettiği bildirildi.

Annesinin vefatıyla büyük üzüntü yaşayan Taşkın Sarıca'yı ailesi ve sevenleri teselliye çalıştı. Nebahat Sarıca'nın İzmir'den Balıkesir'e getirilen cenazesi yarın Paşa Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Başçeşme Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Balıkesir'deki basın mensupları da anne acısı yaşayan Taşkın Sarıca'ya taziye dileklerini ileterek üzüntüsünü paylaştılar.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 17:53:04
Güncelleme :19 Ocak 2010 Salı 18:58:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?