3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Genç şampiyonlardan başkana ziyaret

16 -17 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale'de yapılan Zafer Kupası Kickboks Şampiyonası'nda Edremitli sporcular dereceye girdi. 

Çanakkale Spor Salonu'nda yapılan şampiyonaya İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Balıkesir, Muğla, Manisa, Malatya, Osmaniye, Uşak, Marmaris, Çanakkale ve Kastamonu'dan toplam 150 sporcu katıldı. Şampiyonaya Balıkesir ilini temsilen katılan Kickboks takımı başarılı sonuçlarla ilçeye döndü. Edremit'e gelir gelmez Belediye Başkanı Yunus Bozbey'i ziyaret eden sporcular, Başkan Yunus Bozbey'e katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Başkan Bozbey'e müsabakalar hakkında bilgi veren antrenör Gürcan Demirsıkan, "Müsabakalar oldukça zorlu geçti ama biz emeğimizin karşılığını aldık. Gece saat 11.00 e kadar antrenman yapan sporcularımız şampiyonada canla başla mücadele ettiler. Sporcumuz Gökhan Akçakaya (79 kg) aldığı bir ceza puanıyla yenilerek turnuvaya çeyrek finalde veda etmek zorunda kaldı. Diğer sporcularımız yarı finale ve finale kadar yükselerek çeşitli dereceler elde ettiler. 2 altın, 3 gümüş, 4 bronz madalya elde ederek takım sıralamasında 3. sıraya yerleştik. Turnuvadan madalya ve kupayla dönmemiz beni son derece memnun etti" dedi. 

Bozbey, "Gençlerimizin her zaman yanında oluyor ve onlara spor ve oyun sahaları oluşturuyoruz. Edremit'in adını katıldıkları müsabakalarda duyuran ve en iyi şekilde temsil eden sporcu kardeşlerimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Edremit için yapılan tüm çalışmalar ve organizasyonların sonuna kadar arkasındayız. Bu sporcu kardeşlerimize de başarılarından dolayı kutluyorum " dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 15:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?