5
Mayıs
2024
Pazar
BALIKESİR

Genç yetenek futboluyla büyülüyor

BALIKESİRLİ GENÇ YETENEK FUTBOLUYLA BÜYÜLÜYOR

Balıkesir'de 14 yaşındaki Fatih Numan, futboluyla göz dolduruyor. Son derece teknik bir yapıya sahip olan genç yetenek gelecek vaat ediyor.

BÜYÜKLER TAKİPTE

Babası emniyet mensubu olan Fatih Numan, 1996 İzmir / Konak ilçesinde doğdu. Doğumundan kısa süre sonra Balıkesir'e yerleşen ailenin iki çocuğundan biri olan Fatih ilköğretimi Balıkesir 23 Nisan İlköğretim okulunda okudu. Futbol tutkunu olan Fatih kendi isteğiyle Balıkesir Belediyespor'da futbola başladı. Gün geçtikçe kendini geliştiren ve iyi bir tekniğe sahip olan Fatih kulübü Balıkesir Belediyespor tarafından yetenekli olduğu için 2007 yılında Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) organize ettiği Van Futbol Köyü'ne gönderildi.

23 Nisan İlköğretim Okulunda katıldığı turnuvalarda 2 kez il birinciliği yaşayarak İzmir ve Kocaeli illerinde okul takımıyla birlikte futbol müsabakalarına katılan Fatih, kendisini izleyen futbol uzmanlarının dikkatini çekti. Bursaspor'un alt yapısına kazandırmak istediği Fatih eğitim durumu sebebiyle tekrar izlemeye alındı. Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig'e yükselen Balıkesirspor'un bu sezondan itibaren alt yapısına çok daha önem vermek için çalışma içinde olduğu biliniyor. Balıkesirspor Kulübü yetkilileri Balıkesir'deki böyle genç yetenekleri kazanmak ve Bank Asya hedefindeki Balkes'in geleceğini oluşturmak için çalışma içinde olduğu bildirildi. Balıkesir'deki Fatih Numan'lar, dışarıya gitmeden keşfedilmeyi bekliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 17:02:01
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 17:05:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?