7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Gençlik Haftası etkinlikleri

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası nedeniyle çeşitli saha dışı etkinlikler yapılmaya başlandı.

Kaymakamlık önderliğinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonu ile Öğretmen Evi salonunda Satranç Turnuvası başlatıldı. İlçenin farklı okullarından gelen çok sayıda öğrenci, bir gün süren turnuvada rakiplerini yenebilmek için yoğun çaba gösterdi.

Farklı kategorileri bulunan turnuvanın galipleri 19 Mayıs günü yapılacak olan resmi törenlerde açıklanacak ve ödülleri verilecek. Aynı gün, Edremit Kapalı Spor Salonu'nda, çeşitli tarihlerde 3 gün sürecek olan Genç Kızlar Liseler Arası Voleybol Turnuvası start. İlk karşılaşma Fatih Lisesi ile Edremit Lisesi takımları arasında gerçekleşti. Çekişmeli anlar yaşanan turnuvaya ilçe protokolünden katılım olmaması öğrencilerin dikkatini çekti.

19 Mayıs törenlerine ilaveten, etkinlikler çerçevesinde 21-22 Mayıs tarihlerindeki METEF Fuarı'na da katılınacağı öğrenilirken, tüm faaliyetler, Yılmaz Akpınar Meslek Lisesi'nin grafik bölümü öğrencileri tarafından görüntüleniyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 12:01:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?