6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Gençlik Haftası öncesi resim sergisi

‘Gençlik Haftası’ nedeniyle Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Remzi Molvalıoğlu Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi’nde karma resim sergisi açıldı.

Remzi Molvalıoğlu Ticaret Meslek Lisesi ve Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi öğrencileri, 21 mayıs günü açacakları geleneksel METEF Fuarı öncesinde ve ‘Gençlik Haftası’ etkinlikleri kapsamında karma resim sergisi düzenledi.

Kaymakam Şefik Aydın, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Hakan Dedebağı, İlçe Emniyet Müdürü Cumali Topaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atanur Çağlayan, okul müdürleri ve eğitimcilerin katıldığı karma resim sergisinin açılış töreninde öğrenciler heyecan yaşadı.

Çalışmalarını ilçe protokolüne sunmanın heyecanını duyan öğrenciler, açış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergi alanında canlı müzik konseri verdi. Okulun çok amaçlı salonunda açılan sergiyi gezen protokol, resimleri dikkatle inceledi. Farklı konularda yapılan onlarca karakalem, yağlı boya, sulu boya, pastel gibi resimlerin yanında, el işi ev eşyalarının da gösterime sunulduğu karma serginin açılış töreninde görüş bildiren Kaymakam Şefik Aydın, okul idaresine, personele ve öğrencilere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Okul Aile Birliği yönetimi ve üyeleri tarafından yapılarak, el işi gıda ürünlerinin oluşturduğu zengin ikram mönüsü protokol mensuplarının damak tadına sunuldu. Protokol mensupları, sergiyi çok beğendiklerini ifade ederek Okul Aile Birliği’ne şükranlarını sundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 10:39:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?