3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

'Gençlik Koşusu ve Halk Yürüşü'

Balıkesir'de Gençlik Haftası münasebeti ile "Gençlik Koşusu ve Halk Yürüşü" düzenlendi. Koşuda dereceye giren öğrenciler madalya ile ödüllendirildi. 

Balıkesir'de Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın yaklaşması ayrıca Gençlik Haftası münasebeti ile Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından "Gençlik Koşusu ve Halk Yürüyüşü" düzenlendi. 

Kuvayi Milliye Müzesi önünden başlayan koşu ve yürüyüş Atatürk Stad'ında sona erdi. Yürüyüşe Gençlik Spor İl Müdürü Oğuz Kaynak ve DSİ 25. Bölge Müdürü Şahin Durukan katıldı. Çok sayıda sporcu ve öğrencinin eşlik ettiği yürüyüşte "Yurtta birlik dünyada barış için, Atatürk'ü anma halk yürüyüşünde buluşalım" pankartı açıldı. 

1990 ve 1997 doğumlular arasında kız ve erkek klasmanında Kuvayi Milliye müzesi önünden başlayan atletizm yarışı sonunda kazananlara madalya verildi. 1994 doğumlu kızların yarışında birinciliği Şennur Zorlu kazanırken, ikinci Aylin Ayverdi, üçüncü Selin Sarı oldu. Dereceye giren sporculara madalyalarını Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan verdi. Erkekler kategorisinde ise, Muhammet Çankaya birinci, Ümit Özkahraman ikinci ve Berkay Arıcıkum üçüncü oldu. 

Geniş bir katılım ile gerçekleşen "Gençlik Koşusu ve Halk Yürüyüşü" düzenlenen madalya törenin ardından sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2008 Perşembe 14:25:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?