3
Mayıs
2024
Cuma
BALIKESİR

Gömeç'te ödenek sevinci

Balıkesir'in Gömeç Belediyesi'nin İller Bankası ile ortak yapımına başladığı arıtma tesisi için Çevre Orman Bakanlığı'ndan 350 bin YTL ödenek çıktı. 

Kanalizasyon hatlarını tamamladıktan yapımına başlanan 10 bin kişi kapasiteli biyolojik arıtma tesisi inşaatının bitirilmesi çalışmalarının hızla sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Naim Kocabıyık, "Bakanlık ile temaslarımız sonucu ödeneğin çıkmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Ankara temaslarımız olumlu sonuçlandı. Milletvekillerimiz aracılığı ile Çevre Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nu ziyaret ettik. 

Bakanımız 350 bin YTl'lik ödeneği onayladı. İlgilerinden dolayı Sayın Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu ile AK Parti milletvekillerimize ilçe halkım adına minnet ve şükranlarımı sunuyoruz. Gömeç'i çok daha ileriye götürebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Durmak yok yola devam" dedi. 

Başkan Kocabıyık'ın yoğun çabaları sonrasında Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan gönderilen 350 bin YTL ile Ekim ayında ev bağlantılarına başlanacağı, Kasım ayına kadar da hem ev bağlantıları hem de arıtma tesisinin biteceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2008 Çarşamba 17:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?