7
Mayıs
2024
Salı
BALIKESİR

Gönen Belediye Sarayı bitmek üzere

Balıkesir'in Gönen ilçeside yeni belediye sarayı binasının son aşamaya geldiği ve Mayıs ayı sonunda tesliminin yapılacağı belirtildi.

Gönen Belediyesi tarafından yapılan 1 milyon 820 bin TL'lik ihaleyle geçtiğimiz yıl Aralık ayında temeli atılan 3 bin 200 metrekare alanı kapsayan yeni belediye sarayının tamamlanmak üzere olduğu belirtildi. Gönen Kız Meslek Lisesi olarak uzun yıllar hizmet veren ve bir zamanlar belediye binası olarak ta kullanılan yapının yerine belediye sarayı yapımı düşünülmüş, binanın yıkımı gerçekleşmiş plan ve projesi hazırlanarak çalışmalarına başlanmıştı.

Bodrum kat, zemin kat, 1 ve 2. katlar dışında çatı katının bulunacağı ve yaklaşık 3200 metrekare alanı kapsayan bina içinde engelli merdivenleri ve 2 adet asansörü olacağı kaydedildi. Mayıs ayı sonunda binanın belediyeye tesliminin yapılacağı ve daha sonra iç tefrişatının tamamlanmasıyla kademeli olarak Gönen Belediyesi'nin yeni binasında hizmet vermeye başlayacağı belirtildi. Yeni binaya taşınılmasıyla halen kullanımda olan eski binanın yerine ise alışveriş merkezi yapılmasının gündemde olduğu bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 17:07:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?