2
Mayıs
2024
Perşembe
BALIKESİR

Gönenlioğlu'na son görev

BANDIRMALI SİYASETÇİ MUSTAFA GÖNENLİOĞLU VEFAT ETTİ

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Anavatan Partisi'nin eski ilçe başkanlarından ve 2009 yerel seçimlerinde MHP'den Bandırma Belediye Başkan Adayı olan İnşaat Mühendisi Mustafa Gönenlioğlu hayatını kaybetti.

Yakalandığı hastalık sebebiyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden evli ve 2 çocuk babası Mustafa Gönenlioğlu'nun (61) cenaze namazı Bandırma Haydarçavuş Camii'nde öğle namazının ardından kılındı. Cenazeye AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Kaymakam Ali Mantı, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, siyasi parti başkanları ve yöneticileri, işadamları ve sanayicilerle çok sayıda vatandaş katıldı. Gönenlioğlu'nun cenazesi kılınan namazın ardından şehir mezarlığında defnedildi.

İnşaat Mühendisi olan Mustafa Gönenlioğlu, 1984-1989 döneminde Bandırma Belediye Meclisi üyeliği yaptı. 1995-2002 yıllarında Anavatan Partisi İlçe Başkanlığı görevini yapan Gönenlioğlu, 1999 ve 2004 yıllarında 2 defa Anavatan Partisi'nden, 2009 yılında ise MHP'den Bandırma Belediye Başkan adayı olmuştu.

BANDIRMALI SİYASETÇİ MUSTAFA GÖNENLİOĞLU VEFAT ETTİ
BANDIRMALI SİYASETÇİ MUSTAFA GÖNENLİOĞLU VEFAT ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2011 Çarşamba 15:07:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?