6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Gönül elçileri Balıkesir'de

Çankırı Gençlik Merkezi üyeleri, öğrenci değişim programı ile geldikleri Balıkesir'de Belediye Başkanı İsmail Ok'u ziyaret etti.

Balıkesir'in Çankırı'dan daha güzel olduğunu ifade eden gençler, Başkan Ok'a ebru sanatından yaptıkları tablo, tuzdan yapılmış lamba, yeraltından çıkarılmış kaya tuzu ve Çankırı tanıtım CD'leri hediye etti.

Çankırı Gençlik Merkezi üyeleri, Balıkesir Gençlik Merkezi Müdürü Kezban Kızılaslan ile birlikte Belediye Başkanı İsmail Ok'u ziyaret etti. Kızılaslan, her yıl yapılan öğrenci değişim projelerinin devam ettiğini, bu yıl da Çankırı'dan misafirlerinin olduğunu belirtti. Öğrencilerin 2 gündür Edremit'te olduğunu ve yöreyi tanıttıklarını söyleyen Kızılaslan, Belediye Başkanı Ok'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Öğrenci lideri Ömer Tepe, gençlik merkezlerinin her yıl faaliyetleri olduğunu, tiyatro ve sanat çalışmaları yaptıklarını söyledi. Balıkesir'i çok beğendiklerini belirten Tepe, Çankırı'ya dönünce Çankırı Belediye Başkanı'na Balıkesir'i anlatacağını söyledi. Belediye Başkanı İsmail Ok, gençlerin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Öğrencilerle sohbet eden Ok, Balıkesir'de kısa süre kaldıklarını bu ilk ziyaretlerinin son ziyareti olmamasını istedi. Belediye Meclis Salonu'ndaki ziyaret sonrasında öğrenciler Başkan İsmail Ok'a çeşitli hediyeler verdiler. Bir öğrenci kendisinin ebru sanatından yaptığı tabloyu hediye ederken, diğer öğrenciler tuzdan yapılmış lamba, yeraltından çıkartılmış kaya tuzu ve Çankırı tanıtım CD'leri hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2009 Perşembe 16:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?