6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Gözde'den 8 gündür haber yok

Balıkesir'de, yılbaşından iki gün önce evinden ayrılan 18 yaşındaki genç kızdan hala haber alınamadı. Kayıplara karışan kızlarının hayatından endişe eden ailesi polise başvurdu. Polis, her yerde Gözde Altındağ (18) isimli genç kızı arıyor.

Edinilen bilgiye göre, Kasaplar Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk annesi Fatma Altındağ, 18 yaşındaki kızı Gözde Altındağ'ın 29 Aralık 2008 tarihinde öğle saatlerinde evden ayrıldığını, "Akşama geleceğim" deyip çıktıktan sonra kızından bir daha haber alamadıklarını, yanında olduğu halde kapalı olan cep telefonuna da ulaşamadıkları kızlarının kaçırılmış olabileceğinden ve hayatından endişe ettiklerini söyledi.

Yaklaşık 10 gündür hiçbir haber alınamayan 23 Eylül 1990 doğumlu Gözde Altındağ'ın üzerinde kahverengi renkli uzun mont, siyah kot pantolon, çizme bulunduğu, kumral, uzun kıvırcık saçlı, 48 kg ağırlığında ve 1.55 metre boylarında olan genç kızın bulunması için polis de harekete geçti.

AİLESİ PERİŞAN OLDU

2'si kız 3 çocuk annesi Fatma Altındağ'ın ortanca kızı olan Gözde'nin şehir merkezinde kısa süreli olarak bir kafeteryada çalışıp işten ayrıldığı, ailesi ve arkadaşlarıyla bir sorunu bulunmadığı, evden ayrılmadan önce de neşesinin yerinde olduğu belirtildi.

29 Aralık Pazartesi günü saat 12.30 sıralarında, akşama geleceğini söyleyip evden çıkan Gözde Altındağ'a yanındaki cep telefonu kapalı olduğu için ulaşılamadı. Hiçbir şekilde haber alamayan aile kızlarının hayatından endişe ediyor. Anne Fatma Altındağ, "Evden çıkarken telefonunu kapatmış, bir daha haber alamadık. Tek korkumuz kaçırılmış olabileceği, hayatından endişe ediyoruz. Sesini duysak içimize su serpilecek. Yaşıyorsa bizi arasın yada gören bilen vatandaşlarımız yardımcı olsunlar. Günlerdir perişan olduk, gözümüze uyku girmiyor. Gözde'mizden sağlık bir haber bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 13:21:06
Güncelleme :6 Ocak 2009 Salı 13:26:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?