6
Mayıs
2024
Pazertesi
BALIKESİR

Güler teyzenin yüzü güldü

Balıkesir'in Edremit ilçesinde evi yanan yaşlı kadının imdadına belediye yetişti.
Geçen hafta Hekimzade Mahallesi Kurşunlu Camii'nin yan tarafında Güler Karadeniz'in (65) tek başına yaşadığı evde yangın çıkmış, ev kullanılamaz hale gelmişti.

Kimsesi olmayan Güler Karadeniz'e belediye yardım elini uzattı. Edremit Belediyesi Beyaz Büro ekibi, önce misafir ederek ihtiyaçlarını giderdiği Karadeniz'i geçici olarak komşularına götürdü. Geçen bir haftalık zamanda ekipler evi onarıp kullanılabilir hale getirdi.

Beyaz Büro'nun yürüttüğü 'Kardeş Aileler' projesinden faydalanılarak eve eşya
alındı. Koltuk takımından halısına kadar birçok eşya ile donatılan evin mutfağına da hayırseverlerin katkılarıyla erzak konuldu. Evine yetkililerin yardımıyla gelebilen Güler Karadeniz, gördüğü manzara karşısında duygulu anlar yaşadı.

Belediye Başkanı Yunus Bozbey ve ekibine teşekkür eden Karadeniz, "İmdadıma belediye yetişti. Ekipler, kullanılamaz durumdaki evimi bir hafta gibi kısa bir zamanda içine girilebilir hale getirdi. Tüm eşyalarım yanmıştı, hayırseverlerin yardımlarına aracılık eden belediyemiz, evime eşya da getirdi. Mutfağımda da bir süre yetecek yiyeceğim var. Hepsinden Allah razı olsun" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?